Over Ons


TOEGANKELIJK | HELDER | KRACHTIG


Bevlogen professionals
Naast specialismen in soorten communicatie hebben wij ook expertises op uitvoerend gebied. Wij kunnen iedere communicatievraag naar een grafische oplossing vertalen. Vaak begint dat met een logo als kern van de huisstijl, gevolgd door bijvoorbeeld webdesign en realisatie, een bannercampagne, brochures, flyers, leaflets, magazines, een presentatiestramien, e-newsletters, boeken, annual reports, billboards en andere outdoor advertising, artist impressions, interieurvoorzieningen en meer.

Dankzij de veelzijdige expertise pakken wij iedere opdracht professioneel op. Waar wij handen tekortkomen, schakelen wij externe professionals in waar wij al jaren mee samenwerken. Denkt u aan tekstschrijvers, fotografen, illustratoren en eventmedewerkers. Bevlogen professionals, die zich persoonlijk betrokken voelen voor het welslagen van ieder project.

Heldere analyse
Opdrachtgevers waarderen vaak onze open werkwijze. Deze begint met goed te luisteren, dan na te denken en dan pas te doen. Kortom, een open dialoog over uw vragen en verwachtingen is leidend vanaf het eerste gesprek. Na een heldere analyse komen wij met passend communicatieadvies voor uw communicatievraagstuk. We stellen een krachtig plan op met heldere doelstellingen en een duidelijke route. Ligt er al een bruikbaar strategisch of tactisch marketing- of communicatieplan op tafel? Dan maken we van daaruit de vertaalslag naar een creatief concept. In alle gevallen krijgt u al in een vroeg stadium inzicht in de duidelijke aanpak, realistische planning en betrouwbare kostenraming.